HTC готує до виходу новий бюджетний планшет. Характеристики вже відомі

Ви ще не забули про HTC? Тайванська компанія навіть після продажу більшої частини мобільного бізнесу інтернет-гігантові Google, намагається триматися на плаву і навіть періодично випускає нові пристрої. Так, зараз вона працює над створенням свого нового планшетного комп’ютера.

Схоже, що HTC вирішила отримати вигоду зі зростаючого попиту на планшети, який спостерігається протягом року в зв’язку з пандемією коронавірусу і масовим переходом на віддалену роботу і дистанційне навчання. Компанія, як повідомляють інсайдери, готує до виходу свій новий планшет під назвою HTC A100. Він уже засвітився в Google Play Console. Поява новинки в базі даних не тільки підтвердила її існування, але й розкрила ряд технічних особливостей. Так, завдяки цьому витоку ми знаємо, що HTC A100, швидше за все, буде являти собою бюджетне рішення. В його основу ляже чіпсет Spreadtrum T618 в поєднанні з 8 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті. Розширити внутрішню пам’ять можна буде за допомогою карти пам’яті формату microSD максимальним об’ємом 256 Гбайт.

Спереду у HTC A100 буде встановлена ​​10,1-дюймова дисплейна панель з роздільною здатністю 1920 на 1200 пікселів. А на зворотному боці розташується 13-мегапіксельна основна камера в поєднанні з додатковим модулем з розширенням в 2 мегапікселя. Тривалий час автономної роботи планшета забезпечить акумуляторна батарея ємністю 7000 мАг. Працювати він буде під управлінням мобільної операційної системи Android 11. Чи є оновлення до Android 12, не уточнюється.

Терміни виходу нового планшета HTC поки невідомі. Але його поява в консолі Google Play свідчить про те, що анонс вже не за горами.





ІНШІ НОВИНИ