Розкрито характеристики Moto E40: дисплей на 90 Гц і камера на 48 Мп

Минулого тижня компанія Motorola представила недорогий смартфон початкового рівня Moto E20 на платформі Android 11 Go Edition. А тепер Motorola готує в компанію до нього ще одну модель під назвою Moto E40. Про новинку, анонс якої відбудеться найближчим часом, розповів авторитетний інформатор Еван Бласс (Evan Blass), більш відомий під псевдонімом Evleaks. Він розкрив всі ключові характеристики майбутнього смартфона.

За даними інсайдера, Moto E40 буде базуватися на якомусь восьмиядерному процесорі, модель якого не уточнюється. Цілком можливо, що цей той же чип Unisoc T606, який встановлений всередині Moto E20. Треба сказати, що цей процесор, незважаючи на низьку популярність, не такий вже й поганий. Він включає в себе два високопродуктивних ядра Cortex-A75 і шість енергоефективних ядер Cortex-A55.

Спереду у нового смартфона буде встановлена ​​6,5-дюймова панель з роздільною здатністю HD + і частотою оновлення зображення 90 Гц. Пристрій напевно буде працювати на повноцінній версії Android, оскільки Android Go не підтримує смартфони з такою високою частотою оновлення екрану. На задній кришці смартфона розташується потрійна основна камера з головним 48-мегапіксельним датчиком. Характеристики двох інших модулів поки невідомі.

Цікаво, що судячи з розкритих характеристик, Moto E40 дуже схожий на випущений раніше Moto G20, який базується на чипі Unisoc T700 і оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD + і частотою оновлення 90 Гц, а також квадрокамерою з головним датчиком на 48 мегапікселів на задній панелі.

Точна дата виходу Moto E40 нам поки невідома. Але немає сумнівів в тому, що його анонс відбудеться в найближчі тижні.





ІНШІ НОВИНИ