Samsung Galaxy M52 5G став першим у своєму класі смартфоном з дисплеєм на 120 Гц

Компанія Samsung вирішила завершити цей тиждень анонсом нового смартфона середнього класу, який приєднався до популярної лінійки Galaxy M. Зустрічайте, Samsung Galaxy M52 5G!

Головна фішка нового Samsung Galaxy M52 5G полягає в тому, що це перший представник серії Galaxy M, обладнаний дисплеєм з частотою оновлення зображення 120 Гц. Це 6,7-дюймова AMOLED-панель, яка крім високої частоти оновлення підтримує розширення Full HD + при співвідношенні сторін 20: 9 і має невеликий O-подібний виріз зверху, де ховається фронтальна камера з роздільною здатністю 32 мегапікселів. Ще три камери встановлені у смартфона на задній кришці – це 64-мегапіксельний основний модуль в поєднанні з 12-мегапіксельним датчиком з ультраширококутним об’єктивом і 5-мегапіксельною макрокамерою.

В основу нового смартфона Samsung ліг восьмиядерний чипсет Qualcomm Snapdragon 778G з вбудованим 5G-модемом, що забезпечує пристрою підтримку роботи в стільникових мережах п’ятого покоління. Об’єм оперативної пам’яті новинки становить 6 Гбайт, а вбудованої – 128 Гбайт. Причому, останню можна розширити за допомогою карти пам’яті формату microSD, встановивши її в гібридний слот замість другої SIM-карти. За автономність смартфона відповідає акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг. Її виробник наділив підтримкою швидкої провідноъ зарядки на 25 Вт через порт USB Type-C. А керує всім мобільна операційна система Android 11, поверх якої встановлений фірмовий призначений для користувача інтерфейс One UI. З інших особливостей Samsung Galaxy M52 5G варто виділити вбудований в кнопку живлення сканер відбитків пальців, стереодинаміки.

Інформація про старт продажів і ціни на Samsung Galaxy M52 5G поки тримається в секреті. Але інсайдери подейкують, що на європейському ринку новинка буде коштувати близько 380 євро.





ІНШІ НОВИНИ