Стало відомо, скільки коштуватимуть Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro

Центральною подією цього тижня без жодних знижок стане презентація Pixel 6. Вже завтра Google представить новинки нової серії і поки вона завершує останні приготування до цієї події, в мережу продовжують потрапляти цікаві деталі. На цей раз джерела знову заговорили про цінники на новинки.

Інсайдерам вдалося роздобути рекламний ролик про Pixel 6 з акцентом на ринок Австралії. Відео робить упор на чип Tensor, систему безпеки Android 12, хорошу автономність та швидку зарядку. Вишенькою на торті стало згадування в кінці ролика вартості смартфона – від 999 австралійських доларів. У перекладі це 639 євро або $ 740.

А ось в США цікаві користувачі встигли попорпатися в каталозі магазину Target. Там вони виявили, що продавець має намір продавати Google Pixel 6 у версії з 128 Гб постійної пам’яті за $ 599. Якщо ці відомості підтвердяться, то новинка буде коштувати навіть дешевше попередника, за Pixel 5 свого часу просили $ 599.

Що стосується Google Pixel 6 Pro, то він дешевим не буде. Камери тут будуть набагато кращими, і вони підштовхнуть цінник на смартфон вгору. Нас орієнтують на ціну в $ 898 за версію з 128 Гб постійної пам’яті і це цілком конкурентна пропозиція. Для порівняння в США за Galaxy S21 Ultra просять $ 1199, а за iPhone 13 Pro Max – $ 1099.





ІНШІ НОВИНИ