iFixit розібрали Apple Watch Series 7 і оцінили ремонтопридатність нового смарт-годинника

Фахівці iFixit розібрали Apple Watch Series 7, порівняли компоненти з попереднім поколінням розумних годинників і оцінили ремонтопридатність гаджета. У цьому їм допомогли три колишніх інженера Apple.

Завдяки розбиранні iFixit, стало відомо, що 45-мм Apple Watch Series 7 отримали батарею ємністю 309 мАг, що на 1,6% більше акумулятора 44-мм Series 6 (303 мАг). Молодша модель з 41-мм корпусом оснащена батареєю 284 мАг, що на 6,8% більше, ніж акумулятор 40-мм Apple Watch Series 6 (265 мАг). Обидві батареї стали трохи ширші, але фахівці iFixit вважають, що збільшення пов’язане з новими, більш яскравими дисплеями, а не зі збільшенням терміну служби батареї.

Усередині Series 7 схожі на Series 6 але є невеликі відмінності, такі як відсутність кронштейна, на якому колись знаходився діагностичний порт.

Тепер в годиннику з’явилася сітка, що закриває грати динаміка від пилу. Крім того, відмова від діагностичного порту також може сприяти захисту від пилу і дозволяє заощадити внутрішній простір.

Apple Watch Series 7 також отримали нову технологію відображення, яка, ймовірно, стала “величезною проблемою для масштабного виробництва». Новий годинник оснащений сенсорною панеллю OLED, яка також використовується в iPhone 13, і з’єднана тільки одним шлейфом замість двох.

Фахівці iFixit оцінили ремонтопридатність Apple Watch Series 7 в 6 балів з 10, а також відзначили, що заміна дисплея, Taptic Engine і батареї, здійснюється так само легко, як і в попередньому поколінні годинників.





ІНШІ НОВИНИ