Відпочинок і розваги для всієї родини, а також багато-багато квітів – у Крюківщині відкрився ТРЦ ParkSmall і відбувся справжній квітковий фестиваль!

Ви мешкаєте у Крюківщині, Вишневому, Гатному чи в інших ближніх населених пунктах? Тоді для вас і вашої родини чудові новини! Нещодавно, 7 вересня відбулося святкове відкриття торгово-розважального центру для всієї родини ParkSmall, що відзначилося справжнім квітковим фестивалем, виступами зірок естради та кіно, показом мод і щирими дитячими веселощами.

ParkSmall: тепер ви знаєте, де ще можна відпочити з усією родиною!

Почути неймовірні запахи свіжих троянд і намилуватися на казкові композиції, відпочити на свіжому повітрі й прогулятися по стильних крамницях, поласувати морозивом чи смачними витівками майстрів кулінарної справи, насміятися в ігровій кімнаті для діток і потішити другу половинку неймовірним букетом, хоч із 51 троянди Меморі Лейн або Ель Торо, хоч із 101, – все це і не тільки ви знайдете в ТРЦ ParkSmall, а також у неймовірному квітковому саду поруч і ним.

Весела сімейна прогулянка, вечірка з друзями, побачення з коханою половинкою, – у будь-якому варіанті, ви не занудьгуєте, адже знайдете тут веселі розваги і чудовий відпочинок на цілий день.

Відкриття із фестивалем квітів

На відкриття ТРЦ ParkSmall організатори влаштували справжнє квіткове свято для малечі та дорослих. Дітлахи мали змогу відвідати чудові майстер-класи по створенню квіткових композицій для свої мам, подивитися дитячі покази мод, отримати справжні уроки стилю від професійних стилістів, побачитися з зіркою серіалу «Школа», побувати на концерті Віталія Козловського та інших виконавців, а також взяти участь у цікавезних конкурсах і отримати класні подарунки!

Ландшафтний парк

Поруч із ТРЦ ParkSmall – новесенький ландшафтний парк, де ви можете помилуватися на неймовірно яскраві свіжі квіти, роздивитися композиції, яких ви ще навіть не могли уявити! Тут ви зможете почаювати у справжньому японському садку, посидіти у Попелюшчиній кареті, приміряти квіткову туфельку, сфотографуватися у справжній сфері, пройти крізь арку закоханих і просто помріяти гуляючи тоненькими мощеними стежинками серед буяння краси і пахощів. А ще тут надзвичайно багато красивих і оригінальних фотозон!

Вхід на територію парку коштує 120 гривень. Для діток до 10 років, учасників АТО, людей з особливими потребами, а також пенсіонерів, вхід вільний.

Парк працює з 10:00 до 20:00, в неділю – до 18:00.

І, звісно ж, у ParkSmall ви зможете купити троянди найрізноманітніших видів і замовити букети на будь-який випадок, і вони будуть найсвіжіші, адже з любов’ю і від виробника.





ІНШІ НОВИНИ