Як здати техніку в ломбард і не прогадати

Ніколи не можна передбачити, що в подальшому відбудеться в житті, і можливі ситуації, коли необхідно в короткі терміни отримати чималу грошову суму готівкою. Одним з найпростіших і швидких варіантів роздобути кошти є звернення в ломбард, куди можна здати планшет, ноутбук, телевізор, а також інші прилади з числа побутової техніки та електроніки. Сьогодні є чимала кількість ломбардів, які готові видавати гроші під заставу не тільки ювелірних виробів, а й під заставу працюючої техніки. Але ми радимо скористатися ломбардом “Золота Скриня”, детальніше з послугами якого можна ознайомитись за посиланням https://zslombard.com.ua/ru/lombard-tehniki.

Стабільна робота техніки або електроніки – це головне правило, якого дотримується ломбард, адже якщо позичальник не зможе розплатитися з боргом або не захоче цього робити, пристрій буде виставлено на продаж. Продати непрацюючу техніку дуже складно, а часом – взагалі неможливо. Звертаючись до ломбарду, слід знати, що тутешній оцінювач обов’язково перевірить зовнішній вигляд передбачуваної застави, її працездатність, зверне увагу на рік випуску і модель. Чим новіша модель, тим більше коштів буде запропоновано власнику. Особливо це стосується ситуацій, коли в ломбард закладаються смартфони і планшети.

У зверненні в ломбард для отримання позикових коштів під заставу техніки та електроніки є певні переваги. Під час укладання угоди кредитором в особі ломбарду встановлюється термін, протягом якого можна викупити своє майно, при цьому необхідно буде повернути не тільки гроші, які були отримані, але ще й певний відсоток. Цей відсоток в різних ломбардах може відрізнятися, деякі готові для кожного клієнта складати індивідуальні умови.

Якщо у позичальника з’являються кошти ще до того як підійшов термін викупу застави, він може зробити такі дії. Це вигідно, адже в ломбарді відсотки нараховують не за весь термін, а кожен день. Слід зазначити, що при передчасному викупі не нараховуються штрафні санкції. До числа переваг ломбардів відноситься можливість застави техніки з пошкодженим корпусом, справедлива оцінка заставного майна.

Оцінка вартості техніки та електроніки може зайняти деякий час у фахівця. Кількість грошей, які можна буде виручити в ломбарді, залежать від стану корпусу, популярності і затребуваності моделі, року випуску. Якщо після оцінки в ломбарді погоджуються укласти угоду, а позичальник згоден на запропоновану кредитором суму, підписується угода. Необхідно простежити, щоб у даному документі обов’язково були прописані всі умови, в тому числі і терміни викупу. По закінченню даних строків, якщо техніка не була викуплена власником, її новим власником може стати будь-яка людина.





ІНШІ НОВИНИ