Сільськогосподарські шини «Росава»: види, особливості та переваги

Сільськогосподарські шини — одна з найбільш великих категорій продукції українського виробника «Росава».

Такі покришки для спецтехніки мають особливу конструкцію, а при виготовленні використовуються унікальні високоміцні гумові склади. На сайті виробника https://rosava.com/ru/tyres/agro можна замовити якісні та надійні агрошини за вигідними цінами з доставкою по Україні.

Головні особливості сільськогосподарських шин «Росава»

Всі моделі сільгоспшин ретельно опрацьовані. Визначаючи можливість установки покришок на різні види агротехніки, фахівці враховували особливості експлуатації машин: кліматичні умови, тип ґрунтової поверхні, специфіка виконуваних робіт та деякі інші фактори. Спецтехніці щодня доводиться справлятися з високими навантаженнями при здійсненні різних маневрів на полях та ділянках. Комбайни, трактори та інші машини проїжджають великі дистанції, стикаються з жорстким чи пухким ґрунтом, постійно перебуваючи в роботі протягом десятка годин при оранці, збирання, розпушуванні, зрошенні та ін.
Для виконання різних завдань може використовуватися 2 основних види агрошин «Росава»: камерні (TT) та безкамерні (TL). Другі моделі вважаються менш аварійними, оскільки завдяки унікальній конструкції покришки здатні затримувати втрату повітря в разі проколу. Це дозволяє дістатися на техніці своїм ходом до ремонтної бази.

Головні переваги агрошин

Сільськогосподарська техніка активно застосовується в різних сферах діяльності, але головним її призначенням є виконання сезонних польових робіт, при яких бажано мінімізувати пошкодження ґрунтового покриву. Це якраз забезпечують шини для комбайнів та тракторів від компанії «Росава». Також сільськогосподарські покришки володіють і іншими достоїнствами:

  • відмінне зчеплення з ґрунтової поверхнею;
  • рівномірний розподіл тиску по всьому плямі контакту коліс;
  • чудова тяга на будь-яких типах покриття;
  • висока вантажопідйомність;
  • хороша здатність самоочищення;
  • тривалий експлуатаційний період;
  • високий ступінь стійкості до зношування.

Модельний ряд сільгоспшин «Росава» включає в себе різні види агрогуми, завдяки чому можна підібрати найкращий варіант для будь-яких видів спецтехніки. Також відзначимо, що якість шин українського виробника нітрохи не поступається параметрам аналогів іноземного виробництва. Це забезпечується за рахунок того, що фахівці компанії «Росава» ретельно стежать за кожним етапом виробничого процесу.

Основні характеристики сільгоспшин

На якість роботи агротехніки сильно впливають технічні показники покришок та особливості малюнка протектора. Зокрема, будова протектора впливає на стійкість та маневреність спецтехніки при роботі на нерівних поверхнях:

  • Агрогума з розташуванням ребер протектора по типу «струмочок» призначається для причепів, оскільки вироби запобігають бічне ковзання та забезпечують хорошу стійкість.
  • Покришки з малюнком із мультиблоків та вузлів можна встановлювати на рухливі або ведучі колеса, оскільки вони показують чудові ходові характеристики на м’якому ґрунті, при цьому надають щадне дію на покриття.
  • Для коліс техніки, що працює при складних погодних умовах та на різних типах ґрунту, краще вибирати агрошини з спрямованим тяговим малюнком протектора.

Показники глибини борозенок протектора, розміру, кута нахилу та форми ґрунтозацепів впливають на очисні властивості та прохідність агропокришок. Тому вибираючи шини для сільгосптехніки, необхідно точно знати, на якому типі ґрунту будуть експлуатуватися машини, за яких погодних умовах. Якщо вологість ґрунту висока, краще вибрати широкопрофільную гуму з мінімальним числом ребер на біговій доріжці.





ІНШІ НОВИНИ