У Москві затримані сотні людей, які мітингували за чесні вибори – фото, відео

У Москві ( РФ) поліція затримала понад 350 осіб на мітингу, учасники якого вимагали допустити незалежних кандидатів на вибори в Мосміськдуму.

Про це повідомляє в Twitter російське « ОВС-Інфо».

У поліції Москви заявили, що кількість затриманих на «несанкціонованому мітингу опозиції» становить 295 осіб.

«Всі затримані доставляються до територіальних підрозділів поліції для розгляду. Значна кількість затриманих не є жителями Москви», – заявили в прес-службі поліції столиці РФ.

Як повідомляє «Нова газета», на перетині Тверського бульвару з вулицями Тверською і Пушкінською люди стоять по обидва боки вулиці, зрідка вигукуючи «Ми тут влада», ніхто не розходиться.

Навпроти знаходиться Росгвардія в повній амуніції. Поруч стоять співробітники поліції з залізними щитами для відтискування мітингувальників. Їх вони поки не застосовували.

За даними ЗМІ, в Брюсовому провулку почалася друга хвиля жорсткого відтискування учасників мітингу: ОМОН застосовує кийки і електрошокери. Людей, що сидять на асфальті, розігнали. Люди скандують: «Геть владу чекістів» і «Вставайте поруч з нами».

Раніше стало відомо про затримання кандидатів – Івана Жданова, Дмитра Гудкова, Юлії Галямін, Іллі Яшина, Любові Соболь, цьому передували обшуки в їхніх штабах і житлі.


Джерело





ІНШІ НОВИНИ