Джуліані погрожує оприлюднити документальні докази незаконного втручання України у вибори США

Адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані обіцяє представити відео, свідчення та документи, які підтверджують незаконний вплив України на американські вибори у 2016 році.

Про це він повідомив у Twitter.

“Урок для тих, хто має доброчесність. Ніколи не пред’являйте звинувачення на основі чуток. Я не зробив цього, коли були представлені факти незаконного впливу України на виборах 2016 року. Я отримав прямі свідчення, відеокасети і компрометуючі документи, що підтверджують це. Дивіться і чекайте!”, – зазначив Джуліані.

Раніше віце-президент США Майк Пенс звинуватив демократів у спробі скасувати волю американського народу на виборах.

Нагадаємо, комітет з розвідки Палати представників США опублікував розсекречену скаргу співробітника американської розвідки на телефонну розмову президента Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським.

В ній серед іншого повідомлялося, що Трамп заборонив Пенсу їхати на інавгурацію Зеленського з метою тиску на Україну.

Президент США Дональд Трамп назвав фейком текст скарги на його розмову із Зеленським.

Скарга була розсекречена після публікації Білим домом стенограми цієї бесіди.

Згідно з розшифровкою розмови, Трамп просив Зеленського відновити розслідування щодо компанії Burisma, з якою пов’язаний син Джо Байдена Хантер. Фактів прямого тиску на Зеленського в документі немає.

Після скандалу навколо розмови Трампа із Зеленським спікер Палати представників Ненсі Пелосі оголосила про запуск процедури імпічменту Дональда Трампа через ймовірний тиск на президента України.





ІНШІ НОВИНИ