У Москві не встигають приймати хворих COVID-19: з’явилися кадри черги зі “швидких”

У Москві біля лікарень вишикувалися величезні черги з машин швидкої допомоги. Відповідні кадри 10 квітня були опубліковані в соцмережах.

Користувачі припустили, що в лікарнях не встигають приймати хворих із підозрою на коронавірус. Екстрені служби вранці 11 квітня підтвердили цю інформацію.

Як з’ясувалося, затори утворилися на під’їзді до Федерального клінічного центру високих медичних технологій Федерального медико-біологічного агентства в місті Хімки Московської області.

“Сьогодні працюю на швидкій у нічну зміну. З Мітіного привезли пацієнта в лікарню в Новогорськ, мабуть у Москві нема куди. Я ще такого не бачив за шість років. Стоїмо в черзі”, – написав Олег Пихтін.

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков пізніше заявив, що в Москві склалася важка ситуація з коронавірусом і лікарні працюють в авральному режимі.

Станом на суботу, 11 квітня, у Росії зафіксовано 13 584 випадки коронавірусу. За минулу добу кількість заражених збільшилася на 1 667 осіб. Від COVID-19 померли вже 106 осіб, з них 16 – за останню добу.





ІНШІ НОВИНИ