Фото картина – найкращий подарунок для мами

Що подарувати мамі? Ми дуже часто стикаємося з цим питанням, гортаючи каталоги з подарунками на день народження та інші свята, бажаючи максимально догодити найулюбленішій і найдорожчій людині.

Зробити вибір непросто, оскільки за багато років вже були реалізовані різні варіанти: від новеньких штор до побутової техніки і прикрас.

Подарунок повинен бути незвичайним і незабутнім. І таке рішення є – це фото картина, замовити яку можна на сайті https://life-print.kiev.ua/fotolife/pechat-na-kholste. Нові технології дозволяють створювати по фотографії справжні шедеври – красиві полотна, які займають найпочесніші місця в інтер’єрі.

Це прекрасний подарунок на 8 березня і будь-яке інше свято. Втім, шукати привід необов’язково, чому б не порадувати близьку людину і просто зробити їй приємне?

Як замовити фотокартину? Принцип дуже простий:

  • вибираєте відповідну фотографію і розмір полотна;
  • завантажуєте файл на сайті компанії;
  • здійснюєте оплату послуги будь-яким зручним способом;
  • отримуєте готову картину (вона доставляється за вказаною адресою).

Оригінальна фотокартина вигідно відрізняється від будь-яких інших подарунків – це персональний презент, який буде прикрашати приміщення і нагадувати про вашу духовну любов.

Чудовий подарунок для мами на всі випадки життя

Зображення, яке надсилає замовник, роздруковується, покривається лаком, після чого натягується на гарний підрамник. Технологія друку на полотні дозволяє створити ефект роботи художника, але при цьому завдяки цифровому знімку вдається максимально точно зберегти риси обличчя людини.

Картини на полотні – це чудовий подарунок для мами, який можна отримати в максимально короткі терміни. Виготовлення фотокартини займає кілька днів, іноді замовлення реалізуються за добу.

Хочете зробити мамі пам’ятний подарунок на Новий рік? Вибирайте відповідний знімок і стиль оформлення, наприклад, можна віддати перевагу історичній тематиці – дизайнери створять оригінальний образ людини, зображеної на фото.

Вибираєте подарунок на ювілей? Попросіть дизайнера додати в портрет теплі слова побажань і будь-яке особисте вітальне послання, яке зрозуміє ваша мама.

Будьте оригінальні, даруєте найближчій людині презенти, які будуть щиро радувати її і приємно дивувати. Замовляйте фотокартини – це оптимальний вибір.





ІНШІ НОВИНИ