Перевезення меблів – як потрібно транспортувати вантаж?

Якщо вас найближчим часом чекає переїзд або майбутнє перевезення меблів, напевно, ви вже хвилюєтеся і шукаєте професіоналів. Якщо зазвичай сім’я переїжджає один-два рази за все життя, то професійна транспортна компанія, як-от Інка-Транс, організовує переїзди і вантажні перевезення щодня.

Професійні перевізники можтуть транспортувати негабаритну або антикварні меблі. А крихкі речі з допомогою ніжних вантажників можна перевезти без побоювань і ризику. Ми перелічимо у статті всі переваги замовлення перевезення меблів у професійного перевізника, замість того, щоб витрачати час, сили та здоров’я, тягаючи все самотужки.

Перевезення меблів з вантажниками – будь-який вантаж в цілості

Чи потрібно розбирати величезні крісла? Як винести непідйомний диван з дорогою оббивкою? Як перевезти меблі в інше місто? Від усіх цих складних питань ви можете позбавити себе, просто погодивши з перевізником дату, ціну і умови квартирного переїзду. Професійні транспортні компанії надають своїм клієнтам комплексні послуги з перевезення меблів з вантажниками, йдеться у цій статті.

  • Професійне розбирання меблів – висувні полиці і частини меблів, коліщатка, дверцята, перила акуратно розбираються.
  • Якісне пакування великих елементів, дрібних деталей, фурнітури, крихких скляних фасадів та дзеркал в спеціальний пакувальний матеріал.
  • Акуратне навантаження і міцна фіксація в кузові вантажного таксі з тим, щоб виключити при транспортуванні найменші удари.
  • Вивантаження на новому місці з урахуванням наявності ліфта, під’їзних шляхів.
  • Збірка і встановлення меблів у вашому новому будинку або квартирі.

Скільки коштує перевезення меблів по Києву?

Ціна послуг вантажні перевезення залежить від кількості меблів та інших речей, вантажопідйомності автомобіля, тривалості поїздки. Якщо вам буде зручніше, ми можемо перевезти меблі ввечері. Іноді офісний переїзд і перевезення меблів часто замовляють в нічний час, щоб вранці співробітники могли без зволікань приступити до роботи.

Дрсвідчені диспетчери також підкажуть вам, як краще перевезти меблі по оптимальному маршруту, щоб не потрапити в корки в Києві та його околицях.

Перевезення меблів в Києві: відповідальність за перевезення

Іноді клієнти, щоб заощадити, наймають автомобіль і окремо замовляють вантажника. В такому випадку вам дійсно доведеться потурбуватися, адже відповідальність за правильне пакування і розміщення вашого майна при транспортуванні буде лежати на вантажникові.

Щоб перевезення меблів пройшло без пригод, шафи і столики, комоди і стільці доїхали без ушкоджень, краще співпрацювати з професіоналами. Шукайте перевірені компанії та ретельно плануйте переїзд.





ІНШІ НОВИНИ