Де зареєструвати торгову марку?

Будь-яка фірма, яка починає свою діяльність на ринку, повинна задуматися про власний товарний знак. Його мало просто придумати, товарний знак необхідно зареєструвати. Для зручності підприємців в сучасному світі це можна зробити в режимі онлайн, на сайті Profitmark. Також за даним посиланням ви маєте змогу отримати більш детальну інформацію про даний процес, та дізнатися приблизну вартість послуги. В блозі також можна знайти безліч корисної інформації на тему торгових марок, авторських прав, історії торгових брендів, та прочитати статті про логотипи та патенти. Вся інформація викладена просто і зрозуміло для звичайного користувача. Також існує спеціальний розділ, де можна ознайомитись з клієнтами компанії. Тут ви знайдете багато відомих імен, що свідчить про довіру до компанії.

Для чого потрібен товарний знак?

Власний товарний знак потрібен будь-якому бізнесу: і малому, і великому. Зареєстрований бренд допомагає уникнути різних проблем і непорозумінь. Реєстрація товарного знака – це офіційний захист компанії від недобросовісних конкурентів і контрафактних товарів. У разі, якщо бренд не зареєстрований, будь-яка людина може безкарно його запозичити. Всі сили і засоби, які засновники ідеї вклали в створення певного бізнесу будуть викрадені і використані для отримання вигоди шахрая. Саме тому реєстрація бренду – це не примха, а необхідність. Це в інтересах кожного власника.

Як зареєструвати товарний знак онлайн?

Зареєструвати товарний знак в режимі онлайн досить легко і просто. Спочатку товарний знак перевіряється на унікальність. Дуже важливо, щоб не були порушені права третіх осіб. Дана перевірка зазвичай не займає більше 5 хвилин. У разі, якщо все в порядку, необхідно заповнити заявку на реєстрацію товарного знака. Необхідно внести мінімум даних: ПІБ, статус (фізична або юридична особа), номер телефону та фактичну адресу. Далі необхідно сплатити послугу. Після оплати необхідно стежити за процесом розгляду заявки. Робити це можна за допомогою особистого кабінету.

Хочете вести бізнес спокійно і знати, що Ви зможете відстояти власний бренд? Зареєструйте товарний знак в режимі онлайн – вирішіть цю проблему швидко і просто!





ІНШІ НОВИНИ