Де придбати оригінальний iPhone

Вони відрізняються розмірами екранів, апаратною частиною, програмним забезпеченням, функціоналом, ціною. Всі девайси діляться на бюджетні, флагманські та моделі бізнес-класу.

Любителям мобільної техніки Apple простіше, оскільки свій бренд вони вже обрали. Однак де придбати оригінальний Apple iPhone X чи iPhone 8? Відповідь, здавалося б, очевидна: достатньо зайти в найближчий магазин мобільної техніки та вибрати гаджет з потрібним функціоналом. Також на допомогу прийдуть інтернет-магазини та сайти оголошень. Останні — хороший спосіб не лише придбати оригінальну модель, але й непогано заощадити.

Інтернет-магазини

Судячи за відгуками користувачів, купувати смартфони в інтернет-магазинах вигідно та зручно. Можна натрапити на акцію та придбати девайс зі знижкою. Уся продукція ділиться на категорії. Щоб підібрати ліпший варіант, достатньо скористатися системою фільтрів. Так, девайси зазвичай розділені на бренди та класи. Також можна відфільтрувати гаджети за типом операційної системи, кількістю SIM-карт, розмірами та роздільною здатністю екрана, параметрами основної та фронтальної камер, частотою процесора, кількістю ядер, об’ємом вбудованої та оперативної пам’яті, ємністю акумулятора, матеріалами корпуса, додатковими функціями та технологіями.

Фірмові магазини

Перевага фірмових магазинів — якісний сервіс. Так, у випадку виникнення проблем з iPhone його можна швидко повернути чи відремонтувати. Потрібні деталі зазвичай є в наявності, тому їх не потрібно чекати дуже довго. Якщо ж проблеми виникнуть з апаратом, купленим у звичайному магазині техніки, користувачеві доведеться віднести його туди, після чого працівники передадуть девайс у сервісний центр. Це може зайняти чимало часу.

Сайти оголошень

Покупка смартфона на сайті оголошень часто нагадує лотерею. Ви можете придбати майже новий оригінальний апарат, суттєво заощадивши при цьому, а можете купити розвалюху та дізнатися про це тільки після отримання посилки. Щоб такого не сталось, домовляйтесь з продавцем про можливість повернення товару. Зверніть увагу: замовляти iPhone на сайтах оголошень зручно завдяки продуманій системі фільтрів. Крім традиційних характеристик (екран, процесор, камери), ви можете вибрати, в якому стані має бути техніка: нова, майже нова чи та, яка вже була у використанні. Для покупки реєструватись на сайті не потрібно, що дуже зручно: можна зберегти чимало часу і при цьому вибрати те, що потрібно саме вам.





ІНШІ НОВИНИ