Мобільні міні АЗС – їх види і відмінності

Це вигідно як для транспортних компаній, так і для будь-яких інших підприємств – промислових, сільськогосподарських, складських, торгових та ін.

Купити мобільну АЗС від Петролайн – це отримати цілий ряд переваг, в порівнянні з тими, хто заправляється виключно на стаціонарних автозаправних станціях.

Переваги мобільних заправок

Пересувні автозаправні комплекси мають цілу низку істотних плюсів, зокрема:

  • автономна робота;
  • можливість переміщення;
  • економія у витратах на паливо:
  • впевненість в якості палива;
  • простота в експлуатації і обслуговуванні.

Ціни міні АЗС цілком доступні, і залежать від типу заправного комплексу.

Види мобільних АЗС

Випускаються два види пересувних заправних станцій: контейнерні і модульні. Їх основна відмінність – це місце розташування паливороздавальних колонок. Воно може бути вбудованим, як в КАЗС, або ж зовнішнім, коли паливороздавальні колонки і контейнер для зберігання палива розділені. Такий принцип побудови мають модульні АЗС.

Контейнерні АЗС призначені для зберігання палива і заправки транспортних засобів як в населених пунктах, так і за їх межами. Комплектація і установка окремих елементів цих станцій виконуються за бажанням замовника.

Якщо пересувні автозаправні станції будуть використовуватися тільки для власних потреб, то вони встановлюються на території підприємства і класифікуються як паливозаправний пункт. Такі комплекси вважаються некомерційними і не вимагають обов’язкового метрологічного контролю. Якщо ж міні АЗС планується використовувати в комерційних цілях, то додатково буде потрібно сертифікат і періодичний метрологічний контроль. Також в цьому випадку необхідні комплектуючі і прилади, призначені для продажу нафтопродуктів. Буде потрібно також відповідне програмне забезпечення і модуль управління.

Але для чого б не призначалася пересувна автозаправна станція, в будь-якому випадку, це вигідне придбання, що дозволяє завжди мати запас нафтопродуктів і знизити витрати на утримання автопарку. Крім того, це допоможе краще контролювати витрати палива. В результаті, пересувна АЗС дуже швидко окупається і дозволяє підвищити рентабельність підприємства.