Вибираємо спідницю-олівець за типом фігури

Якщо ви думаєте, що вам не пасує спідниця-олівець, тоді ви просто ще не знайшли свій ідеальний фасон. Довгі, обтягуючі, прямі, – давайте пошукаємо разом? А зробити це можна в інтернет магазині https://ua.gepur.com/catalog/yubki-karandash, де представлений широкий асортимент спідниць та іншого одягу високої якості та за прийнятною ціною.

Багато дівчат думають, що спідницю-олівець можуть носити тільки красуні з ідеальною фігурою. Це не правда! Просто для кожного типу фігури існує особлива спідниця.

Отже, якщо ваш тип фігури …

«Груша» (Трикутник)

Що це означає? У вас широкі стегна, вузькі плечі і тонка талія, тобто низ значно ширший за верх. Найчастіше власниці фігури «груша» мають плоский живіт і невеликі груди. Талія може бути трохи заниженою, тому що тулуб зазвичай довший, ніж ноги.

Яку спідницю-олівець вибрати? Ваша спідниця-олівець повинна бути швидше прямою, аніж вузькою. Вона не повинна занадто обтягувати. Краще обирати спідницю з щільної якісної тканини (вона повинна добре тримати форму). Жодних яскравих принтів, драпіровок, накладних елементів. Вибирайте спідниці темних, приглушених відтінків: сірого, чорного, синього, коричневого або оливкового кольору. Бажано, щоб на спідниці був пояс (шириною приблизно 3-4 сантиметри). Оптимальна довжина – на кілька сантиметрів нижче коліна (або до коліна). Головне, не міні і не міді.

Правильна спідниця-олівець зможе замаскувати широкі стегна, підкреслити талію і візуально витягнути нижню частину тіла.

«Прямокутник»

Що це означає? Ваші стегна і плечі знаходяться на одній лінії, а талії практично немає. Ймовірно, у вас тонкі ноги, плоскі сідниці і вузькі стегна. Одним словом, фігура абсолютно пряма, без округлостей і спокусливих вигинів.

Яку спідницю-олівець вибрати? Ваша ідеальна спідниця-олівець звужується донизу, злегка облягає стегна і, що особливо важливо, не має пояса (або він майже не помітний). Спідниця повинна бути пошита з щільної тканини (шерсть, габардин, важкий шовк, твід, вельвет). Довжина залежить лише від того, як ви ставитеся до своїх ніг. Якщо вони стрункі і довгі – можна вибрати модель коротше, якщо повні і не занадто рівні – зупиніться на моделі середньої довжини.

Спідниця-олівець візуально окреслить жіночний силует і зробить вашу фігуру більш пропорційною і привабливою.

«Перевернутий трикутник»

Що це означає? У вас широкі плечі, вузькі стегна, плоскі сідниці і невиражена талія. Масивний верх поєднується зі струнким низом (ноги зазвичай тонкі і довгі). Іноді така фігура здається надто мужньою.

Яку спідницю-олівець вибрати? Будемо відверті, для фігури «перевернутий трикутник» більше підходять пишні спідниці або спідниці-трапеції, які надають стегнам додаткового об’єму. Але все ж іноді ви можете дозволити собі і олівець.

Якщо ваші стегна і сідниці мають хоча б слабкі вигини, то вузька спідниця-олівець зробить їх більш помітними. Забудьте про класичну чорну спідницю – вам потрібна спідниця, яка притягує погляди і відволікає від масивного верху. Наприклад, в яскраву горизонтальну смужку, в клітку, з великим абстрактним принтом, квітами, з мереживом або пошита з незвичайної тканини (металізованого відтінку, зі шкіри).

«Яблуко» (Коло)

Що це означає? Талія, живіт, груди – це найбільш “видатні” частини вашого тіла. При цьому ноги можуть бути тонкими, а стегна – досить витонченими. На жаль, «яблуко» – це найбільш диспропорційний тип фігури, і скорегувати силует за допомогою одягу буває непросто.

Яку спідницю-олівець вибрати? По-перше, вам потрібна спідниця з високою талією: вона приховає живіт і хоча б візуально звузить талію. По-друге, спідниця-олівець повинна бути темною: чорною, синьою, бордовою. По-третє, вона повинна бути пошита з дуже щільної тканини (наприклад, костюмної, замші або джерсі). Бажана довжина спідниці – до коліна або трохи вище.

Незважаючи на те, що спідниця-олівець звужується донизу, і здається, що вона, навпаки, підкреслює круглу фігуру, цей фасон вигідно облягає сідниці і додає силуету жіночності.

“Пісочний годинник”

Що це означає? Це класичний і ідеальний тип жіночої фігури. По ширині стегна і плечі однакові, талія – дуже вузька і яскраво виражена. Володарка фігури «пісочний годинник» може похвалитися жіночними вигинами і сексуальними округлими формами. Ми намагаємося досягти саме таких пропорцій, коли хочемо візуально скорегувати будь-який інший тип фігури.

Яку спідницю-олівець вибрати? Вам пощастило, адже спідниця-олівець створена спеціально для вас! По правді кажучи, фігурі «пісочний годинник» підходить практично будь-який фасон спідниці. Так що сміливо носіте те, що вам подобається.

Вузька спідниця-олівець підкреслить ваші спокусливі форми, плавні вигини і тонку талію. Сама елегантна довжина – на пару сантиметрів нижче коліна або міді. Якщо вам здається, що у вас занадто об’ємні стегна, тоді утримайтеся від спідниць з яскравими принтами і зверніть увагу на моделі приглушених кольорів.





ІНШІ НОВИНИ