Морозиво, ігри та літні плаття або як зробити дитині гарний відпочинок

Початок літа – це завжди свято. А в дитинстві всі свята сприймаються трохи інакше, більш емоційно. Діти завжди чекають чогось особливого, що зруйнує їхній звичний денний розклад. Батьки ж, у свою чергу, просто зобов’язані придумати щось надзвичайне.

Чим можна здивувати дитину?

Від чого дитина прийде у захват? Найлегше питання, яке лише можливе у вихованні малечі. Перш за все, солодощі стануть чудовим і не складним сюрпризом. Влітку нарешті вже можна їсти морозиво. Окрім морозива у магазинах, спроба зробити його вдома разом з дитинчам – вже свято. Також навчитися робити домашню карамель та показати своїй допитливій дівчинці або хлопчику, яким чином створюють цукерки – буде дуже цікавим досвідом. Взагалі діти дуже люблять взаємодіяти з батьками, тому було б непогано придумати спільні ігри або вибрати традиційні.

Проте для того, щоб малеча змогла повністю отримувати задоволення від «свята дитинства», в першу чергу слід потурбуватися, щоб вона була комфортно вдягнута. Для хлопчиків легко знайти зручні шорти та футболки, а от з дівчатами трохи складніше. У пошуках допоможе l-carousel.com.ua. Окрім натуральних тканин, слід звернути на кольори плаття для дівчаток. Літнього сезону вони повинні бути яскравими, з різнокольоровими принтами. А також у гардеробі маленької леді, мають місце також спідниці, сарафани світлих кольорів («на вихід»). Це потрібно задля контрасту між повсякденним одягом і святковим. Варіантів для переодягання треба мати кілька, тому що влітку, як правило, малеча не думає про чистоту одягу (особливо граючись у пісочниці).

Пограємо?

Варто відкрити для дитини чудовий світ ігор у дворі та вдома. Іграшки – це звичайно чудово, але для хлопчиків та дівчаток набагато цікавіший інтерактивний та рухливий спосіб гри. Побігати у дворі з м’ячиком, пограти у хованки, позбирати квіти, потім зв’язати віночки з них. Фарбування в альбомі набуває іншого змісту, коли відбувається на вулиці серед природи та однолітків-помічників.

За допомогою мотузок можна створити у дворі шлях перешкод. Поміж дерев пов’язати їх хаотично і влаштувати змагання, хто швидше прийде до фінішу. Також слід згадати про традиційне малювання крейдою на асфальті. Чому ні?

Якщо є така можливість, то у дворі малечу можна повчити «садівництву». Посадити якусь квіточку і тоді дитинка буде розуміти, що не потрібно рвати квіточки або листочки на деревах.

Особливим задоволенням стане влаштований на природі пікнік. Набравши різних смаколиків, фруктів, м’яч для розваги, вийде найкраще свято для маленьких дівчаток та хлопчиків.





ІНШІ НОВИНИ