Обираємо купальник за типом фігури: секрети модних експертів

На шопінгу ваша головна задача – знайти СВІЙ купальник. Це той, що підходить вам за типом фігури, відтінком шкіри, подобається вам і відповідає модним тенденціям. У вбранні, яке точно вам підходить, ви будете почувати себе впевнено і комфортно. Про секрети вибору ідеального купальника розповідають експерти українського бренду Gepur. Шукайте стильний і зручний пляжний одяг тут

https://ua.gepur.com/catalog/kupalniki-plyazhnye-tuniki.

Тип фігури – основний фактор вибору одягу, зокрема – купальників. Ваше завдання – підкреслити або створити видимість ідеальних жіночих пропорцій, коли плечі і стегна рівні по ширині, а талія вузька. Підкреслюйте виграшні риси і приховуйте недоліки, вміло комбінуючи кольори, оптичні ілюзії і елементи декору в пляжних нарядах.

Є п’ять типів фігури: груша, прямокутник, перевернутий трикутник, яблуко і пісочний годинник. У кожного типу свої особливості та виграшні фасони.

Груша

Розширюємо верх, звужуємо низ. Скромні плавки або нижня частина цілісного купальника, і декор, оборки, бахрома або активний принт зверху. Привертайте увагу до плечового поясу, – у власниць цього типу, плечі часто вузькі і витончені. З цим завданням впорається асиметричний ліф.

Прямокутник

Обережно з цільними купальниками! Нехай в них буде декор, вирізи, які малюють талію, оборки, причому і зверху і знизу. Хороший трюк – зав’язки з боків на низьких трусиках, найширша лінія яких – максимально близько до найширшої лінії стегон.

Яблуко

Вам підходять цільні купальники, де зони виділені кольором, наприклад світлий верх, чорний низ. Ті ж вирізи, які малюють талію, ліф і плавки, з’єднані смужкою посередині. Зверніть увагу на купальники корсети і роздільні моделі з високими плавками.

Трикутник

Вам потрібно відвернути увагу від широких плечей і візуально зробити стегна ширше. Низькі плавки або шортики з зав’язками, оборками, декором – на ваш вибір. Непримітний верх, або цілісний купальник з v-подібним вирізом – те, що вам потрібно.

Пісочний годинник

Цей тип фігури вважається ідеальним. За умови нормальної ваги, просто насолоджуйтеся свободою вибору та підкреслюйте свої пропорції. Можете вибрати найяскравіший і відкритий купальник, або прийти на пляж в скромному цілісному. Головне, – в обраному вбранні, відчувати себе комфортно.

Наступні 5 маленьких хитрощів спростять ваш вибір:

  • тканини світлих холодних відтінків роблять шкіру темнішою;

  • яскравий, соковитий колір підкреслить засмагу;

  • злиті купальники заховають від сторонніх очей животик, якщо він є;

  • для великих грудей краще обирати ліф з чашечками і на бретелях. Чим вони товщі, тим зручніше;

  • плавки з високими вирізами візуально роблять ноги довшими.

Не забувайте прислухатися і до модних тенденцій. В цьому році популярні яскраві прості кольори, анімалістичні принт, спортивний шик і характерний пластиковий блиск 80-х років минулого століття. Обираючи фасон, не забувайте про свій тип фігури, але і придивляйтеся до асиметрії, високих проймів для ніг і v-образних вирізів. Особливою популярністю зараз користуються цільні купальники, але й у роздільних варіантів є багато своїх переваг. Тому, для відпустки краще придбати декілька моделей різних конфігурацій.

Нехай ваша літня відпустка буде яскравою та незабутньою. Обирайте стильні купальники, які вам личать. З любов’ю, Gepur!





ІНШІ НОВИНИ