Військові і тактичні черевики. Які вибрати: з мембраною або без?

При виборі військового взуття обов’язково зверніть увагу на специфіку місцевості, в якій воно буде використовуватися, температуру, вологість повітря і тип ґрунту.
В інтернет-магазині https://voentorg.ua/ru/obuv/botinki ви знайдете як класичні берці, так і тактичні черевики, і тактичні кеди. Тут також є взуття, яке відмінно підходить для використання в місті.

Добре підібрані тактичні черевики, виготовлені з відповідного матеріалу, який витримує будь-які погодні умови, є обов’язковим елементом будь-якого військовослужбовця. Взуття, що використовується в суворих умовах бездоріжжя і погоди, повинне виділятися особливими характеристиками, бути виготовлене ​​з гарного матеріалу, який забезпечить комфорт носіння і бути максимально придатним для ноги. Одним з таких матеріалів (що підвищують комфорт в основному пізньої осені та взимку) є мембрана, яка не тільки використовується при виробництві тактичних черевиків, але й курток, штанів, рукавичок або іншого одягу.

Переваги мембрани:

  • водонепроникність: в діафрагмі знаходиться понад 1,4 мільярда мікроскопічних пор на один квадратний сантиметр. Вони в 20 тисяч разів менші за краплі води. Це означає, що матеріал не пропускає воду і тим самим забезпечує комфорт використання взуття навіть в найскладніших умовах;
  • повітропроникність: мембрана – це матеріал, який володіє «здатністю дихати». Це можливо завдяки тому, що пори в 700 разів важчі за водяну пару, яка проникає через неї без найменших проблем. Завдяки такому рішенню піт легко виходить назовні у вигляді пари;
  • захист від вітру: особливо важлива особливість мембрани, коли справа доходить до одягу, такий як куртки або штани. Однак для взуття також слід згадати про це, оскільки вона забезпечує захист ніг від холоду і припливу холодного повітря.

Взуття з мембраною підходить для найбільш екстремальних умов, таких як низькі температури, вологість повітря, бруд або вода. Звичайно, ми повинні сказати і про негативні сторони цього матеріалу. Одним з основних мінусів – це час висихання… Якщо взуття з мембраною все ж промокне – воно доволі довго сохне.

То яке ж взуття вибирати? З мембраною або без неї?

Немає універсального взуття, як і немає двох однакових людей, які в залежності від віку, росту, ваги, статі, звичок і особистих переваг будуть відчувати комфорт у взутті з мембраною або без неї. Скільки людей, стільки й думок, тому вихід один – мати 2 пари, одну з мембраною, другу «класичну».





ІНШІ НОВИНИ