Як працює Тренболон ацетат

Тренболон – універсальний стероїд, який дуже прискорює ріст м’язів, збільшує витривалість, силу, утворює красивий рельєф тіла. Препарат має значний анаболічний ефект, це підвищує попит на нього серед атлетів. До того ж на Тренболон ціна в Україні досить доступна, і його можна вільно купити онлайн.

Стероїдний профіль Тренболону

Цей препарат універсальний, його використовують як для сушіння, так і для набору м’язової маси. На курсі також дуже збільшуються силові показники. Онлайн Тренболон ацетат купити можна в магазині «Стероїд Шоп». Анаболічна активність препарату складає 500% від тестостерону, андрогенна активність – 25%. Тому від приймання цього препарату побічні ефекти зовсім проявляються слабко. Гінекомастія, набряклість, підвищення артеріального тиску – все це не буде турбувати під час приймання Тренболону.

Можлива слабка чи помірна токсична дія на печінку. На нирки препарат не впливає. Для правильного засвоєння препарат колеться глибоко в м’язи. Дія препарату відбувається протягом 48–72 годин після уколу. Колоти треба декілька разів на тиждень. Препарат виявляють на антидопінгових тестах навіть через 5 місяців після останнього уколу.

Фармакологічна дія Тренболону

Трен діє на організм наступним чином:

  • висока швидкість синтезу білка, що призводить до значного й швидкого набору м’язової маси;
  • в тканинах збільшується кількість азоту, що позитивно впливає на анаболічний ефект, оскільки м’язи на 16% складаються з азоту;
  • побічних ефектів як гінекомастія та набряки нема, це дає можливість набрати суху масу тіла й красивий рельєф перед змаганнями;
  • кортизол зменшується, що дає можливість легше справлятися із сильними навантаженнями;
  • підвищення у крові інсуліноподібного фактора росту, що спонукає до приросту м’язів, гарно впливає на сухожилля та зв’язки, зменшується виникнення ризику травм;
  • у крові збільшується кількість еритроцитів, що дозволяє насичувати внутрішні тканини швидше киснем, і спортсмен швидше відновлюється й має гарну витривалість.

Перед прийманням треба отримати консультацію у лікаря, який розрахує правильну дозу. Вона може бути різна, треба враховувати індивідуальні особливості, стан, вік, вагу, досвід вживання стероїдів.

Харчування – важливий фактор. Збалансоване харчування, дотримання норми калорій, білків, жирів, вуглеводів значно підсилить ефект від прийняття препарату.

Дозування й курси Тренболону, побічні ефекти

Препарат продається в формі ін’єкцій. Одного уколу вистачає на 72 години. Колоти треба за 30 хв до тренування. Приймати можна не більше ніж 7 тижнів.

Тренболон ацетат підходить лише чоловікам-спортсменам через високу андрогенну активність. Щоденна доза не повинна бути більшою ніж 50 мг. Комбінувати можна з анаваром, ефірами тестостерону, туринаболом, вінстролом.

Можливі наступні побічні реакції:

  • зниження лібідо й статевого бажання;
  • безсоння;
  • облисіння;
  • висипання на шкірі;
  • погіршення роботи печінки;
  • підвищення артеріального тиску.

Перед курсом необхідно отримати результати аналізів на пролактин та естрадіол. Препарат можна купити онлайн без рецепта, але самостійне приймання може дати негативні й незворотні наслідки на організм. У зону ризику входять особи до 18 років, атлети літнього віку, люди з індивідуальною непереносимістю компонентів, пацієнти з пухлинами. Якщо є загострення хронічної хвороби, рекомендовано відмовитися від препарату.

Шкода від самолікування

Отже, Тренболон ацетат – дуже ефективний стероїд, що має високу анаболічну дію, з низьким андрогенним ефектом. Доступні ціна й відсутність андрогенних побічних ефектів робить препарат популярним серед атлетів. Але в жодному разі не можна застосовувати препарат без попередньої консультації з лікарем. Тільки медичний спеціаліст має призначати дозу та курс використання препарату. Бережіть своє здоров’я, не займайтеся самолікуванням.





ІНШІ НОВИНИ