Частина редакції видання “Букви” заявила про звільнення: звинувачують керівництво у булінгу

Частина редакції видання “Букви” заявила про своє звільнення через “токсичну атмосферу в редакції”. Вона звинуватила керівництво у булінгу та необґрунтованих докорах, пише Рубрика.

Про це йдеться у відповідному дописі, опублікованому вранці 23 листопада на Facebook-сторінці видання (згодом його видалили).

Про ситуацію в редакції виданню “Нromadske” також розповіла одна зі співробітниць, яка вирішила звільнитись.

“Упродовж останніх тижнів більшість співробітників редакції чули від керівництва докори про те, що через них падає “капіталізація бренду” (що б це не було). У декого навіть вимагали за це компенсацію”, — йдеться у заяві.

Там кажуть, що співробітники працювали понаднормово, до того ж їм зменшили зарплати.

“Словом, ми подумали: справедлива оплата праці та повага до працівників і читачів… Хіба вони не можуть стати найчеснішим показником того, чого цей бренд вартий? Замість цього ми стали свідками публічних принижень звільнених без попередження колег, а надалі — й читачів”, — ідеться в дописі.

У ньому згадали також про “агресивну поведінку нібито СММ-ника” видання.

“Він ще розповідав про “мамчині гроші” й те, кого з вас “не хотів батько”, у коментарях під нашими дописами. Хтось іще не зрозумів, що цією загадковою рішучою персоною був Петро Терентьєв (власник “Букв” — ред.)?”, — ідеться в заяві.

Як уточнила виданню “Нromadske” у коментарі одна зі співробітниць “Букв”, яка звільняється, з команди йде більша частина редакції. А саме 4 з 5 редакторів та щонайменше 2 з 5 співробітників відділу соціальних мереж.

Водночас іще в одному дописі на Facebook-сторінці видання згодом написали: “Команда “Букв” трохи здивована, що за них розписалися їхні колеги. Але менше з тим — є новини, і ми вам їх принесли…”.





ІНШІ НОВИНИ