Новий власник “4 каналу” вигнав одіозного ведучого Дроздова, який називав глядачів “щурами” та “імбецилами”

Телеканал “4 канал” припинив співпрацю з телеведучим Остапом Дроздовим, навколо якого неодноразово спалахували скандали через його образливі висловлювання на адресу глядачів та мешканців анексованого Криму та окупованих територій Донбасу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив новий власник телеканалу депутат Олексій Ковальов.

Так, Ковальов підкреслив, що на “4 каналі” неприпустимі провокації та висловлювання, що розколюють єдність українців.

“Будь-які провокації, що розколюють або розхитують єдність українського народу, неприпустимі. Так само, як розпалювання ворожнечі, дискримінація чи ксенофобія. Українці з кожного без винятку регіону сьогодні зобов’язані консолідуватися, щоб ефективно (кожен на своєму місці) протистояти як зовнішнім, так і внутрішнім викликам”, – зазначив Ковальов.

Також Ковальов подякував Дроздову за співпрацю.

“Отже, “4 канал” дякує за роботу телеведучого Остапа Дроздова і повідомляє про припинення співпраці з ним. Водночас, ми дійшли згоди про продовження партнерства з іншою знаковою особою “4 каналу” — Денисом Бігусом. Програма “Бігус Інфо” і далі буде виходити в ефірі 4-го у звичні день та час”, – додав Ковальов.

Зазначимо, що депутат Ковальов оформив “4 канал” на батьків. А потім, 24 грудня 2021 року нардеп отримав телеканал назад у подарунок – 50% у статутному капіталі ТОВ “ТРК “Інтеррадіо” від батька (Івана Ковальова), решта 50% у статутному капіталі ТОВ “ТРК “Інтеррадіо” від матері (Наталії Ковальової). Обидва подарунки оцінили по 2181755 гривень.

При цьому депутат не має власного житла. У декларації Ковальова за 2020 рік зазначено, що він має право безплатного користування будинком площею 191,3 кв. м. у Голій Пристані Херсонської області.

Нагадаємо, одіозного ведучого Дроздова було помічено за дискримінаційними висловлюваннями. Так, Дроздов сказав “Нехай здохнуть” на адресу мешканців окупованого Криму та Донбасу.





ІНШІ НОВИНИ