Дружину Гогілашвілі працевлаштували в Офісі президента

Особисту помічницю президента України Володимира Зеленського та дружину ексзаступника голови МВС Олександра Гогілашвілі Марію Левченко офіційно працевлаштували в Офісі президента.

Журналісти “Слідство.інфо” відправили запит до ОПУ щодо їх трудових відносин з дружиною Гогілашвілі Марією Левченко. У відповіді йдеться, що вона вже офіційно працевлаштована з 21 грудня 2021 року.

Повідомляється, що Левченко призначили на посаду заступниці керівника Кабінету президента України – керівниці Служби забезпечення заходів президента України.

Розслідувачі зазначають, що у ОПУ не змогли відповісти на питання щодо заробітної плати Левченко. Вони перенаправили запит до Державного управління справами.

Нагадаємо, 30 грудня стало відомо, що дружина ексзаступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі, якого звільнили з посади після скандальної поведінки на блокпосту на Донбасі, Марія Левченко офіційно працевлаштована в Офісі президента і не має доступу до державної таємниці. Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ