Циклон Hannah принесе в Україну дощі та шквали

П’ятниця в Україні очікується теплою.

Завтра вдень стовпчики термометрів піднімуться до +20…25°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

“Вітер 27 травня залишиться поривчастим, подекуди до сильних поривів, до 15-20 метрів за секунду. Напрямок – із заходу. Скандинавський циклон Hannah крутить фронтами й закидає час від часу в Україну потрібні для рослин дощики. Невеликі дощі пройдуть вранці й удень на Волині, Рівненщині, у Карпатах, місцями на Луганщині”, – ідеться в повідомленні.

Вздовж північних районів і західних областей може завтра бути свіжіше, +18…22°С. У південній частині місцями буде до +25…27°С. У денні години в більшості областей України – суха пауза. А ввечері в п’ятницю дощі, невеликі та помірні, очікуються в західних і північних областях, окрім Чернівецької області та Сумщини.

На решті території країни ввечері опади малоймовірні.

У Києві 27 травня вночі та вдень буде переважно без опадів. Дощі в столиці можливі завтра хіба що у вечірні години. Вітер західний, рвучкий, часом до сильного. Температура повітря протягом дня +21…23°С.

“У суботу Україною походять локальні дощики, у неділю опадів не буде. Температурний фон стане тьмянішим, трохи знизиться температура повітря, проте не на багато, на кілька градусів, у межах термічного комфорту”, – додала синоптикиня.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ