Україну знову накриє негода: синоптики назвали чітку дату

Більшість регіонів України найближчим часом накриє негода — очікуються дощі, тумани та вітер. При цьому температурні показники також не надто порадують українців.

Як свідчать дані “Укргідрометцентру”, сильні дощі почнуться в ніч на 23 вересня у Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Рівненській та у всіх західних областях. А от вдень синоптики прогнозують опади майже на всій території України, крім південних областей та Кіровоградської.

Стовпчики термометрів вдень у західних, центральних та північних областях покажуть +12 +13 градусів тепла. А в східних та південних регіонах синоптики прогнозують до +17 вище нуля. У нічний час температура повітря коливатиметься в діапазоні від 6 до 9 градусів тепла.

Крім того, вночі та вранці 23 вересня у північно-східних областях прогнозується туман. Вітер буде північно-західним з поривами 3-8 м/с.

За даними погодного сайту gismeteo.ua, дощі в регіонах затримаються від кількох днів до тижня часу, однак температурні показники майже по всій території України підуть вгору вже на наступному тижні.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ