Зеленський розповів про плани щодо Донбасу

Президент України під час зустрічі з главою НАТО говорив про припинення вогню на Донбасі та обмін полоненими. Своєю чергою, Столтенберг засудив видачу російських паспортів жителям регіону.

Президент України Володимир Зеленський після зустрічі з главою НАТО Єнсом Столтенбергом у вівторок, 4 червня, розповів про намір побудувати міст в районі Станиці Луганській, а також про реалізацію “мінських угод”.

“Що стосується певних кроків у “Мінську”, я не можу вам про все сказати, але це припинення вогню, обмін полоненими, згідно з нашими домовленостями з главою мінської тристоронньої групи, а це Леонід Данилович Кучма. Ми будемо працювати в гуманітарному напрямку, ми хочемо найближчим часом побудувати міст, який знаходиться в Станиці Луганській”, – сказав Зеленський на спільному брифінгу з Єнсом Столтенбергом.

До слова, будівництво моста біля КПВВ Станиця Луганська, було анонсовано ще в березні.

Крім того, Зеленський зазначив, що “є рішення з приводу економічного спрямування”.

“Я думаю, що ми найближчим часом опублікуємо наші домовленості”, – зазначив Зеленський.

Своєю чергою, глава НАТО Столтенберг говорив про видачу російських паспортів жителям Донбасу.

“Ми обговорили ситуацію на сході України, включаючи спроби Росії видати російські паспорти громадянам України. Це черговий приклад спроб Росії дестабілізувати ситуацію на сході України. І це крок у неправильному напрямку”, – сказав Столтенберг.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ