Офіційно: “Шахтар” назвав нового головного тренера

Португальський фахівець Луїш Каштру призначений новим головним тренером донецького “Шахтаря”.

Про це повідомляє прес-служба “гірників”. Контракт строком на два роки з 57-річним наставником був підписаний у середу, 12 червня. На цій посаді Каштру замінить свого співвітчизника Паулу Фонсеку, який напередодні очолив римську “Рому”.

“Це особливий момент для мене. Я дуже зрадів запрошенню “Шахтаря”. У мене в руках було кілька проектів для прийняття рішення. Але як тільки я отримав пропозицію від “Шахтаря”, дивився лише в сторону цього клубу. Я дійсно досить давно за ним стежив, оскільки португальський тренер Паулу Фонсека працював тут, до того ж раніше ми вже перетиналися з ним в “Порту”. Він один з кращих фахівців нашої країни. Знаю, який футбол демонструє “Шахтар”. Радий, що став частиною клубу”, – прокоментував призначення Каштру.

Португалець, який став 33-м тренером в історії донецької команди, відомий роботою в академії “Порту”, молодіжній команді “драконів”. У кінці сезону 2014 року виконував обов’язки головного тренера клубу, замінивши того ж Фонсеку.

Останнім місцем роботи Каштру була “Віторія Гімарайнш”. За підсумками сезону команда посіла п’яте місце в турнірній таблиці португальської Суперліги.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ