Джошуа назвав найсильніший навик Усика

Британець Ентоні Джошуа відзначив витривалість українця Олександра Усика, яка може допомогти йому перемогти. Про це повідомляє BoxingScene.

Джошуа відзначив хорошу витривалість Усика і зізнався, що при підготовці до бою – розвивав свою.

“Ви завжди хочете бути готовим до 12 раундів, але також ви сподіваєтеся зробити бій коротшим, тобто нокаутувати опонента В Усика хороша витривалість. Тому ми працювали не тільки над зниженням ваги, але і проводили багато раундів у спарингах, а також виконували роботу на мішку, щоб підвищити витривалість”, – сказав Ентоні Джошуа.

Британець переконаний у свій перемозі над українцем.

“Я впевнений, що зможу перебоксувати Усика. Немає сумнівів у цьому. У мене має бути трохи агресії, а більше навичок і руху корпусом. Очевидно, що у мене є перевага – це сила, я використовуватиму її. Але також я покажу свої боксерські навички. Не стану ускладнювати”, – сказав Джошуа.

Поєдинок Усик – Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні “Тоттенгем”.

Українець є обов’язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі. Британець – чемпіон WBO та володіє двома іншими титулами – WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).





ІНШІ НОВИНИ