Новий Xiaomi Mi Mix 3S: потрійна камера, підтримка 5G і інші особливості

Наближається перша половина 2019 року, а це означає, що часу до офіційного анонсу Xiaomi Mi Mix 3S залишилося зовсім мало. Сьогодні, 12 грудня, в мережу потрапила інформація про те, яким буде новий флагман китайської корпорації. Повідомляється, що він отримає конструкцію слайдера, тобто фронтальна камера і інші датчики будуть висуватися з верхньої частини корпусу. За рахунок цього дисплей мобільного пристрою займе не менше 95% від загальної площі на лицьовій частині.

Повідомляється, що головною особливістю Xiaomi Mi Mix 3S стане потрійна основна камера, яку творці мобільного пристрою забезпечать підтримкою 5-кратного зуму. Вона отримає сенсори на 20 Мп, 16 Мп і 18 Мп, в результаті чого сумарне розширення фотокамери складе 48 Мп. Точно такий же фотомодуль буде використовуватися в моделі Xiaomi Mi 9, а також, можливо, якихось інших телефонах першої половини наступного року.

Новинка також зможе підключатися до деяких мереж 5G, швидше за все, тільки в Китаї. Її апаратною основою стане восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц і графікою Adreno 640. На фронтальній частині мобільного пристрою знайдеться місце для подвійної фотокамери з роздільною здатністю 12 Мп + 12 Мп. Купити телефон Xiaomi Mi Mix 3S покупці зможуть в версіях з 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної флеш-пам’яті.

Втім, також в продаж запустять особливу версію флагмана, яка зможе похвалитися 10 ГБ ОЗУ і 512 ГБ ПЗУ, але її ціна виявиться сильно завищеною. Є підстави вважати, що Xiaomi Mi Mix 3S отримає вбудований в дисплей сканер відбитків пальців. Звичного 3,5 мм роз’єму для підключення навушників в новинці не буде, а для підзарядки буде використовуватися USB Type-C.

Базова початкова конфігурація телефону обійдеться покупцям в $ 580, але важливо пам’ятати, що такий цінник актуальний тільки для Китаю, тоді як в інших регіонах світу цей апарат буде коштувати значно більше.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ