Samsung Galaxy S10 Lite і Galaxy S10 + вражають технічними характеристиками

Зараз на полицях магазинів можна зустріти вкрай багато моделей мобільних пристроїв від компанії Samsung, причому багато з них мають досить помірну ціну. Проте, майбутні новинки даного виробника вразять всіх, оскільки вони будуть абсолютно несхожі на всі ті телефони, які були випущені до цього. Сьогодні, 20 грудня 2018 року, в мережі з’явилася інформація про технічні характеристики моделей Samsung Galaxy S10 Lite і Galaxy S10 +, показати які публіці повинні рівно через два місяці, тобто в першому кварталі наступного року.

Обидва мобільних пристрої з’явилися в бенчмарку HTML5, де їх протестували співробітники південнокорейської корпорації, щоб переконатися в правильній роботі всього програмного забезпечення. Повідомляється, що смартфони Samsung Galaxy S10 Lite і Galaxy S10 + працюють на базі операційної системи Android 9.0 Pie з фірмовою оболонкою One UI.

Новинки отримають ідентичний по співвідношенню сторін дисплей 19:9. Для порівняння, в нинішніми Galaxy S9, Galaxy S9 і Galaxy Note 9 це значення становить 18,5:9. Таким чином, судячи з усього, у новинок дійсно не буде відступів зверху і знизу, оскільки їх місце повинен зайняти дисплей більшого розміру. Втім, звичайно, невеликі рамки як і раніше будуть присутніми, оскільки без них обійтися просто не можна.

Відомо, що моделі Samsung Galaxy S10 Lite і Galaxy S10 + для  країн Європи отримають в якості своєї апаратної основи восьмиядерний процесор Exynos 9820 з тактовою частотою 2,7 ГГц. Він не буде підтримувати 5G, але зате в ньому буде нейронний співпроцесор другого покоління для підвищення швидкості виконання базових завдань. Офіційна презентація даних телефонів, так само як і оригінальної моделі, відбудеться 20 лютого в рамках заходу під назвою Samsung Unpacked, тоді як унікальну версію з 5G повинні показати в рамках виставки MWC 2019 наприкінці лютого.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ