Xiaomi Mi Play: перше відео зі смартфоном напередодні анонсу

Xiaomi слідом за зображеннями Mi Play опублікувала відео з новим смартфоном. Тизер вийшов не зовсім звичайним – в ролику показаний фокус з проникненням смартфона в скляну вазу.

Що за апарат?

Xiaomi Mi Play вже з’явився в базі китайського центру сертифікації TENAA, так що основні характеристики вже відомі. Смартфон отримав 5.84-дюймовий дисплей Full HD + з співвідношенням сторін 19: 9 і каплевидним вирізом для фронтальної 8-мегапіксельної камери. Всередині використовується поки невідомий восьмиядерний процесор з тактовою частотою 2.3 ГГц. Залежно від версії об’єм оперативної пам’яті складе 3/4/6 ГБ, вбудованої – 32/64/128 ГБ.

Задня панель зроблена чи то зі скла, чи то з глянсового пластика. Будуть доступні градієнтні кольори. На тильній стороні розташувалася подвійна камера з основним 12-мегапіксельним сенсором, а також сканер відбитків пальців. Ємність акумулятора становить 2900 мАг.

Китайська презентація Xiaomi Mi Play пройде 24 грудня. Компанія також хоче увійти в Книгу рекордів Гіннеса, одночасно розпакувати тисячу смартфонів. Таке собі досягнення, але не Xiaomi це придумала. Поточний рекорд належить OnePlus, яка на початку листопада привернула 559 осіб для розпакування OnePlus 6T.

 

Джерело

 





ІНШІ НОВИНИ