Nokia 9 PureView може розчарувати своїх покупців

Фінська корпорація HMD Global ось уже два роки займається випуском на ринок мобільних пристроїв під брендом Nokia, причому всі вони користуються великим попитом з боку покупців. Продукцію даного виробника дуже активно купують як в Китаї, так і в Європі, а також, крім того, багатьох інших регіонах світу, де вона офіційно продається. На жаль, поки що дана компанія так і не випустила на ринок жодного справжнього флагмана, однак незабаром все зміниться, оскільки публіці покажуть апарат під назвою Nokia 9 PureView.

Сьогодні, 2 січня 2018 року, вдалося з’ясувати вкрай неприємні подробиці про флагманський мобільний пристрій під назвою Nokia 9 PureView. Повідомляється, що даний апарат покажуть публіці вже в першому кварталі нинішнього року, тобто до кінця березня, проте його основою стане восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630 і модемом X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 1,2 Гбіт / с.

Цей процесор був представлений ще в грудні 2017 року, а протягом всього 2018 року його впроваджували в свою продукцію виробники флагманських моделей мобільних пристроїв. Виходить, що HMD Global вирішила встановити в унікальний телефон Nokia 9 PureView застарілий процесор, що гарантовано розчарує всіх покупців. Таку особливість можна було б пробачити, але є один великий нюанс, і заключається він в ціні, оскільки коштувати цей апарат буде близько $ 900.

Очевидно, що віддаючи таку велику суму грошей покупці б хотіли, щоб смартфон був топовим по всіх відношеннях, але нічого подібного не трапиться. Втім, як запевняє інсайдер @LeaksNokia, вже в третьому кварталі 2019 року компанія HMD Global представить і запустить в продаж модель Nokia 9 PureView на базі сучасного чіпа Snapdragon 855 з частотою 2,9 ГГц, графікою Adreno 640 і модему X50 з підтримкою 5G. Вона буде коштувати ще більше, а її продажі стартують в кінці серпня.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ