Xiaomi випустила нову прошивку MIUI 10, яку слід терміново встановити

Нехай велика частина виробників смартфонів і ставиться вкрай посередньо до питання випуску нового ПО для вже випущених на ринок моделей, але китайська корпорація Xiaomi, на щастя, не з числа таких. Вона сьогодні, 4 червня 2019 року, в черговий раз це довела, випустивши нову прошивку MIUI 10 Stable для своїх моделей. Всім користувачам нову прошивку варто терміново встановити для того, щоб зберегти свій власний зір, який, як відомо, безцінний. Нова операційна система, доступна для завантаження і установки починаючи з сьогоднішнього дня, містить в собі травневий патч для системи оновлення Android, а має нова прошивка номер збірки 2.27.0.

Випущена прошивка виправляє більше двох десятків небезпечних проломів в системі захисту, через які треті особи можуть зламати мобільний пристрій та вкрасти з нього цінні особисті дані, або й гроші. Для того, щоб нічого такого не сталося, китайська корпорація радить якомога швидше виконати установку апдейту. Свіжа прошивка MIUI 10, крім усього іншого, містить в собі режим DC Dimming, який був створений співробітниками Xiaomi з нуля. На відміну від рішень конкурентів, при його використанні на картинку накладається не спеціальний фільтр, який не забезпечує 100% ефект від роботи.

Секрет режиму DC Dimming від Xiaomi в тому, що він на рівні драйвера змінює відображення картинки, завдяки чому забезпечується повноцінна його робота. Дана технологія призначена для того, щоб повністю усувати майже непомітне мерехтіння OLED-дисплея на мінімальній яскравості. Нехай людське око його і не бачить безпосередньо, але при перегляді будь-якої інформації з цим самим мерехтінням очі будуть швидко втомлюватися, а при довгостроковому використанні такого режиму зір може знизитися, що гарантовано не порадує нікого.

Для того, щоб почати використовувати опцію DC Dimming, потрібно її включити в налаштуваннях смартфону, виконавши попередньо оновлення для нової прошивки MIUI 10. Така вже доступна для смартфонів Xiaomi Mi 9, Mi Mix 3, Mi Mix 3 5G, Redmi K20, Redmi K20 Pro і для ряду інших, випущених на ринок за останні півроку. Крім даної можливості, яку абсолютно точно варто використовувати, розробники заявляють поліпшення в роботі сканера відбитків пальців, виправлення багів інтерфейсу і ряд інших поліпшень, спрямованих на більш кращий користувальницький досвід.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ