Huawei планує продати 20 мільйонів смартфонів сімейства Mate 30

Після презентації флагманського сімейства Mate 30 глава Huawei Consumer Business Group Річард Ю поспілкувався з журналістами і розповів їм про плани компанії. І незважаючи на санкції США, вони досить оптимістичні.

Після скасування сертифікації Google Huawei все ще сподівається на великі продажі нових флагманів, тільки тепер робить ставку на рідній ринок – Китай.

« Я думаю, що ця заборона вплине на наші продажі за межами Китаю. Але продажі в Китаї значно зростуть, тому що це найбільш конкурентоспроможний флагман 5G в світі» , – упевнений Річард Ю.

Всього компанія розраховує продати до 20 мільйонів смартфонів серії Mate 30.

«Після травневої заборони наші продажі впали, але тепер вони дійсно дуже швидко відновлюються, тому що споживачі люблять наші продукти. Я вірю, що ми можемо продати більше 20 мільйонів екземплярів серії Mate 30» , – підкреслив керівник Huawei.

Нагадаємо, флагмани будуть продаватися без встановлених сервісів Google, але їх можна буде завантажити з фірмового магазину App Gallery. Правда, як показали досліди, вони не завжди працюють коректно. Huawei все ж сподівається, що незабаром заборону знімуть і користувачі знову зможуть повноцінно використовувати Google.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ