У березні вийдуть чотири новинки від OnePlus: скріншоти з характеристиками OnePlus 9 Pro

Ось уже кілька років OnePlus щорічно представляє свої титульні флагмани, які нерідко стають найкращими преміальними пристроями з Китаю. Незважаючи на те, що всі презентації проходять приблизно в один і той же час, точна дата проведення анонса незмінно стає предметом пересудів і дискусій. У середовищі інсайдерів взагалі вважається поганим тоном не дати прогноз щодо часу релізу флагманів OnePlus.

Не став винятком цей рік. Ще з минулого року в мережі активно говорять про те, що прем’єра OnePlus 9 відбудеться в березні. На користь того, що реліз відбудеться в перший весняний місяць висловився і ресурс 91mobiles. За його даними серію OnePlus 9 представлять в середині березня, і вона в цьому році буде незвично великою. Йдеться про те, що компанія представить три моделі, де крім титульного флагмана і його Pro-версії покажуть OnePlus 9R, який стане молодшим представникам серії. Одночасно з прем’єрою флагманської лінійки компанія покаже ще й смарт-годинник OnePlus Watch.

Одночасно з цією інформацією в мережу злили скріншоти з характеристиками OnePlus 9 Pro. Вони орієнтують нас на те, що флагман удостоїться 6,7-дюймового AMOLED-дисплея з частотою оновлення 120 Гц, чіпа Snapdragon 888, 8 Гб оперативної пам’яті і флеш-пам’яті на 128 Гб. В якості операційної системи запропонують Android 11 з оболонкою OxygenOS 11.

Основна камера отримає чотири датчика 48 Мп + 50 Мп + 8 Мп + 2 Мп. Камера OnePlus 9 Pro зможе писати 8К відео зі швидкістю 30fps і ролики в форматі 4К на швидкості 30/60 / 120fps. Нагадаємо, що раніше говорили про те, що камера смартфона буде створена за участю Hasselblad і в основі головного модуля буде лежати датчик Sony IMX766.

OnePlus 9 багато в чому буде схожий з Pro-версією, але камера повинна бути простішою, можуть «підкрутити» потужність швидкої зарядки і він не отримає підтримку бездротової зарядки. А ось OnePlus 9R ризикує стати спірним апаратом по частині «заліза». За умови, що чутки вірні. А вони говорять про те, що це буде модель з Snapdragon 690 на борту, з 8/128 Гб пам’яті, батарейкою на 5000 мАг, 30 Вт зарядкою і 90-Гц дисплеєм діагоналлю 6,5 дюйма з розширенням FullHD +.





ІНШІ НОВИНИ