Samsung не єдина, хто буде постачати дисплеї для iPhone 13

Apple і Samsung не тільки закляті вороги і конкуренти, але ще й партнери, які активно співпрацюють. А справа в тому, що південнокорейський гігант протягом певного часу є ключовим постачальником комплектуючих для iOS-пристроїв. Зокрема, мова йде про OLED-панелі і на початку року в мережі з’явилася інформація, що Apple збирається знову скористатися послугами Samsung.

Тоді заявили, що південнокорейський гігант буде ексклюзивно забезпечувати Apple дисплеями з частотою оновлення 120 Гц для iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max. До недавнього часу у концерну з Купертіно просто не було альтернативи, як купувати матриці у свого конкурента. Але в цьому році ситуація може скластися інакше.

За інформацією авторитетного ресурсу Digitimes, Apple домовилася з LG, яка також буде виробляти екрани для новеньких iPhone. Це будуть LTPO-панелі, що відрізняються поліпшеною енергоефективністю. Якщо ці відомості вірні, то в цьому році Apple закупить дисплеї для своїх смартфонів у Samsung, LG і BOE, причому остання компанія буде поставляти екрани для iPhone 13 і iPhone 13 mini.





ІНШІ НОВИНИ