Асоціація GSMA назвала ім’я кращого мобільного пристрою MWC 2021

Організатори Mobile World Congress щорічно вручають нагороди, щоб відзначити кращі рішення і продукти в світі мобільної індустрії. Сьогодні виставка MWC 2021 завершується і напередодні цієї події були вручені нагороди кращим з кращих. У номінації кращого смартфона переможцем був визнаний Samsung Galaxy S21 Ultra. Більше того, експерти прийшли до висновку, що нічого кращого Samsung раніше не створювала.

Серед сильних сторін Samsung Galaxy S21 Ultra відзначають високу продуктивність, камеру професійного рівня, ідеальний дисплей і стильний зовнішній вигляд. А ще цей апарат став першим в лінійці Galaxy S, який запропонував підтримку стилуса S Pen. У число кращих смартфонів 2021 року також потрапили такі моделі як Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S20 FE, OnePlus 9 Pro і iPhone 12 Pro Max.

В цілому серія Galaxy S21 обійшлася без проривів, це спокійний розвиток, але все ж Ultra-версія удостоїлася ряду цікавих фішок. Крім вже згаданої підтримки електронного пера, вона запропонувала камеру в рекордним оптичним зумом і підтримку Wi-Fi 6e. Смартфон «упакували» актуальними технологіями, але все ж відсутність слота для карти пам’яті і 3,5 мм роз’єму для навушників, спірний Exynos 2100 для ряду регіонів, урізаний комплект поставки і висока ціна не дозволяють говорити про те, що Galaxy S21 Ultra безкомпромісний флагман.





ІНШІ НОВИНИ