Портфоліо Xiaomi поповниться ще парочкою гідних смартфонів

Думаю, що ніхто не сумнівається в тому, що Xiaomi буде далі збільшувати «зоопарк» своїх смартфонів, адже перед компанією стоїть мета наростити свою частку на світовому рику і отримати максимум вигоди від падіння Huawei. Уже в наступному місяці нас чекає анонс Xiaomi Mi Mix 4, Xiaomi CC 11 і Xiaomi CC 11 Pro. На цьому сезон прем’єр не завершиться, і компанія готує до релізу два смартфони з кодовими іменами Lisa і Vili.

Остання з названих моделей була помічена на сайті Федеральної комісії із зв’язку США (FCC). З чуток, це буде флагманського рівня пристрій, що володіє чіпом Snapdragon 888, який створений з використанням 5-нанометрового техпроцесу, має 8 ядер з піковою частотою 2,84 ГГц. Смартфону також приписують 120-герцовий AMOLED-дисплей з розширенням 2400х1080 точок.

Для смартфона з кодовим ім’ям Lisa вибрали процесор Snapdragon 778G, який має на озброєнні вісім обчислювальних ядер з піковою частотою 2,4 ГГц. Екран тут повинен бути 90-герцовий і на тильній стороні запропонують набір з трьох датчиків, де головний на 64 Мп Samsung ISOCELL GW3, буде ширококутний сенсор і датчик для макрозйомки.

Можливо, це майбутні Xiaomi Mi Note 11 і Mi Note 11 Pro, які в Китаї будуть відомі як Xiaomi CC 11 і CC 11 Pro відповідно. Також не будемо списувати з рахунків можливість того, що це майбутні Xiaomi Mi 11 T і Mi 11 T Pro.





ІНШІ НОВИНИ