4 роки патчів безпеки: Xiaomi назвала смартфони з розширеною підтримкою

Скільки виробники повинні підтримувати смартфон? Багатьом на розум приходить 2-3 роки, але є чимало й тих, хто вважає, що оновлення повинні виходити протягом 5-ти років. І це цілком логічно, адже в сучасному світі є чимало моделей, які є цілком конкурентоспроможними по продуктивності і функціональності і після закінчення 2-3 років.

Нещодавно Німеччина запропонувала Євросоюзу зобов’язати всіх виробників випускати патчі безпеки і запчастини до пристроїв протягом 7 років. І ця ініціатива отримала широкий резонанс і викликала чимало суперечок. Всі ці перипетії, схоже, не проходять повз Xiaomi, яка швидко реагує на все «модне» і хайпове.

Тривалий термін підтримки – одна з таких тем. І сьогодні, 9 вересня Xiaomi оголосила, що її майбутні смартфони Xiao Mi 11 T і 11T Pro отримають три великих оновлення Android і чотири роки будуть отримувати патчі безпеки. Нагадаємо, що дует цих доступних флагманів дебютує 15 вересня. Xiaomi стане третьою компанією після Samsung і OnePlus, хто буде випускати патчі безпеки для своїх пристроїв протягом 4-х років.

Xiaomi також вивчає можливість запропонувати розширену підтримку і для інших своїх пристроїв. Хоча малоймовірно, що такий привілей отримають доступні гаджети компанії. Чотири роки приходу латочок безпеки більш ймовірна перспектива для флагманів. І, можливо, для серії Xiaomi Mi 11 і Xiaomi Mi Mix 4 можуть зробити такий виняток.





ІНШІ НОВИНИ