У Xiaomi з’явиться ще один субфлагман

Вихід Huawei відкрив нові горизонти для Xiaomi і треба віддати належне компанії – вона зуміла скористатися нагодою і активно наростила свої продажі. Це дозволило їй посунути Apple на третю сходинку табеля рангів за підсумками другого кварталу. Xiaomi настільки повірила в свою спроможність і сили, що вже будує плани, як через пару років вона зійде на Олімп смартфонобудівництва. Планує всерйоз і надовго.

Щоб зберегти динаміку зростання, компанія активно штампує новинки. На цьому тижні вона відзначилася анонсом Xiaomi Civi, який можна сміливо назвати китайською версією Xiao Mi 11 Lite NE. Але компанія подумала, що в її модельному ряду ще відчувається брак субфлагманів і готується презентувати новинку з системою на чипі Snapdragon 870.

Авторитетний китайський інформатор Digital Chat Station повідомив, що в Китаї пройшла сертифікацію модель з індексом 2112123AC з кодовим ім’ям Psyche. Відомо, що крім чипа від Qualcomm новинка отримає екран з підвищеною герцовкою, датчик з високою роздільною здатністю в основній камері і підтримку технології швидкої зарядки. Частиною якої лінійки стане новинка, не повідомляється.





ІНШІ НОВИНИ