Стала відома дата анонсу Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro

Інформації про Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro предостатньо. Уже зараз зрозуміло, що новинки або принесуть запаморочливий успіх або стануть головним розчаруванням року. На даному етапі можна чітко зрозуміти, що у новинок є кілька плюсів, які повинні зробити Pixel 6 і Pixel 6 Pro подією на ринку смартфонів. Так це чи ні, зможемо судити вже зовсім скоро. Google нарешті озвучила те, що було відомо і раніше.

Мова про дату анонсу. Компанія її назвала, і вона збіглася з прогнозом ряду інсайдерів. Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro представлять 19 жовтня. Захід пройде в онлайн-форматі і крім самих смартфонів, компанія повинна більше розповісти і про інтерфейс Pixel Launcher на базі Android 12.

Якщо говорити про ті сильні сторони, які повинні запропонувати новинки, то варто обов’язково згадати процесор власної розробки Tensor, який повинні ідеально оптимізувати під софт, самобутній дизайн, однозначно виділяє Pixel 6 і Pixel 6 Pro на тлі інших пристроїв.

Обіцяють приріст ємності акумуляторів і перероблені камери, яких стане більше і їх підтягнуть за характеристиками. Об’єктивно, новинки відрізняються від всього того, що Google випускала раніше. Наскільки це буде позитивною зміною, дізнаємося через пару тижнів.





ІНШІ НОВИНИ