Запуск Huawei Mate 50 перенесений на наступний рік

Для китайської компанії Huawei настали непрості часи. Через введення американським урядом санкцій щодо Huawei, вона втратила доступ до більшості партнерів і постачальників і практично покинула ринок. Однак, незважаючи на всі складнощі, Huawei все-таки випустила флагманську серію Huawei P50. Тепер же компанія готує до виходу нове покоління іншої флагманської лінійки. Так-так, ми про лінійку Huawei Mate 50, запуск якої, якщо вірити інсайдерам, знову відкладений.

Очікувалося, що Huawei випустить серію Mate 50 до кінця 2021 року. Однак тепер в Мережі з’явилася інформація, що офіційний анонс лінійки перенесений на початок наступного року. Про це заявило китайське авторитетне джерело, коментуючи чутки про скасування серії Huawei Mate 50. Воно також розкрило деякі особливості майбутніх флагманів.

За даними джерела, запуск серії Huawei Mate 50 відбудеться в першій половині наступного року. Найбільш ймовірним терміном називають кінець другого кварталу, тобто нові флагмани можуть дебютувати на початку наступного літа. В основу представників серії Huawei Mate 50 ляже майбутній флагманський чипсет Qualcomm Snapdragon 898. Правда, це буде 4G-версія чипа, а значить, розраховувати на появу підтримки роботи в стільникових мережах п’ятого покоління не варто. Зате нові флагмани можуть отримати підтримку супутникового зв’язку в разі, коли звичайний стільниковий зв’язок недоступний. Завдяки цій функції можна буде підтримувати зв’язок за допомогою SMS-повідомлень. Повідомляється, що для реалізації нової фішки в Huawei Mate 50 виробник вибрав супутникову систему Beidou і саме реалізація цієї функції стала причиною перенесення термінів запуску нового флагманського смартфона.

Раніше в Мережі з’являлася інформація про те, що нові флагмани Huawei Mate 50 будуть оснащені OLED-екранами, виконаними за технологією LTPO з використанням низькотемпературного полікристалічного кремнію. Така ж технологія застосовується при виробництві дисплеїв для недавно анонсованої серії смартфонів iPhone 13 Pro. Той факт, що моделі Huawei Mate 50 будуть оснащені LTPO-екранами, може означати, що вони отримають підтримку адаптивної частоти оновлення екрану до 120 Гц.





ІНШІ НОВИНИ