Представлений Vivo V23e 5G: середній клас на базі Dimensity 810

Останнім часом китайська компанія Vivo почастішала з випуском нових смартфонів. Щойно ми встигли розповісти про смартфон Vivo Y74s 5G, як компанія анонсувала ще одну новинку. Це смартфон середнього класу під назвою Vivo V23e 5G. Його прем’єра відбулася в Таїланді, а найближчим часом він має з’явитись і на інших ринках.

В основу Vivo V23e 5G ліг восьмиядерний чипсет MediaTek Dimensity 810, який працює у парі з 8 Гбайт ОЗУ. Для зберігання даних виділено вбудований накопичувач на 128 Гб. Спереду смартфон має 6,44-дюймову OLED-панель з краплеподібним вирізом зверху під 44-мегапіксельну фронтальну камеру для селфі і відеозв’язку. На задній панелі можна побачити чорний модуль прямокутної форми. Він вміщує 50-мегапіксельну основну камеру в поєднанні з 8-мегапіксельним модулем з надширококутним об’єктивом, 2-мегапіксельним сенсором для макрозйомки і світлодіодним спалахом.

Автономну роботу новинці забезпечує акумуляторна батарея ємністю 4050 мАг, яка підтримує функцію швидкого заряджання потужністю 44 Вт через порт USB Type-C. А працює апарат під управлінням мобільної операційної системи Android 11 із встановленою поверх фірмовою оболонкою FunTouch OS 12. З бездротових підключень крім 5G апарат підтримує 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth та GPS.

Vivo V23e 5G пропонується у двох кольорах: чорному та градієнтному рожево-синьому. Він вже доступний для замовлення на офіційному сайті Vivo за ціною 12999 бат або близько 392 доларів США.





ІНШІ НОВИНИ