Розкрито ключові характеристики OnePlus 10 Pro: найновіший процесор Qualcomm та дисплей на 120 Гц

Китайська компанія OnePlus готує до виходу нову флагманську серію. До неї увійдуть кілька моделей, у тому числі топова версія під назвою OnePlus 10 Pro, характеристики якої вже потрапили в Мережу.

Журналіст та інформатор Стів Хеммерстоффер (Steve Hemmerstoffer), також відомий під псевдонімом OnLeaks, поділився першими рендерами OnePlus 10 Pro, а також розкрив основні специфікації новинки. За його даними, в основу нового смартфона ляже ще не анонсований флагманський восьмиядерний чипсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, компанію якому складуть від 8 Гбайт до 12 Гбайт оперативної пам’яті типу LPDDR5. Для зберігання даних буде передбачено вбудований накопичувач класу UFS 3.1 ємністю від 128 до 256 Гбайт залежно від вибраної версії.

На передній панелі OnePlus 10 Pro буде встановлений 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Quad HD+ і частотою оновлення зображення 120 Гц. У верхньому лівому кутку можна помітити невеликий O-подібний отвір – там ховається фронтальна камера з 32-мегапіксельним датчиком. Що ж до основної камери нового смартфона, то вона складатиметься з головного 48-мегапіксельного модуля, 50-мегапіксельного датчика з ультраширококутним об’єктивом та 8-мегапіксельного модуля з об’єктивом для 3,3-кратного оптичного зуму.

Автономну роботу новому смартфону OnePlus забезпечить вбудована акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг. Про швидкість зарядки поки що нічого невідомо, але ми сподіваємося, що її потужність складе щонайменше 50 або 65 Вт. Також повідомляється про те, що корпус OnePlus 10 Pro буде захищений від пилу та вологи відповідно до стандарту IP68.

За чутками, флагманська серія OnePlus 10 дебютує в Китаї вже наприкінці січня чи на початку лютого 2022 року. А на світовий ринок вона вийде через кілька місяців, орієнтовно, у квітні.





ІНШІ НОВИНИ