Найпопулярніші смартфони перших трьох кварталів 2021 року

Незважаючи на засилля смартфонів на Android, серед яких є вельми гідні моделі, iPhone, як і раніше, має стабільну популярність у світі. У справі грамотного «промивання мозку» Apple немає рівних і її адепти практично з релігійною запопадливістю продовжують купувати її пристрої. А останні дані аналітиків IDC за підсумками перших трьох кварталів цього року здатні навіяти смуток на шанувальників Android.

Згідно з даними фахівців за перші три квартали 2021 року смартфоном, що продавався найбільше, став iPhone 12 . При цьому до топ-5 увійшли чотири моделі Apple і розбавити «яблучну» одноманітність вдалося лише одному представнику табору Android – Galaxy A12. Смартфон від Samsung взяв «срібло», залишивши позаду iPhone 11 , iPhone 12 Pro Max та iPhone 12 Pro.

Продаж iPhone 13 тільки стартував у третьому кварталі, і вони не змогли ще набрати ту вагу, щоб конкурувати з іншими пристроями. Але з огляду на те, наскільки радісно ряд аналітиків говорять про підвищений попит на iPhone 13, можна не сумніватися, яка модель має стати популярною незабаром.

Інформації про кількість проданих одиниць кожної моделі немає. Можливо, цифри зберігають для звіту за підсумками всього 2021 року, де й розкажуть про причини, які спричинили популярність iPhone.





ІНШІ НОВИНИ