В Мережі з’явилися характеристики Realme 9i

Вчора надійшло повідомлення, що на початку наступного року вийде лінійка Realme 9, яка включатиме чотири моделі. Наймолодшою ​​серед новинок буде Realme 9i, який стане наступником Realme 8 i і сьогодні стали відомі його характеристики.

За даними мережевих джерел Realme 9i повинен отримати IPS-дисплей діагоналлю 6,5 дюйми роздільною здатністю HD+, восьмиядерний процесор Helio G90T, 8 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб вбудованої. Роздільна здатність фронтальної камери складе 32-мегапікселя і на тильній стороні встановлять три датчики зображення, де головний на 64 Мп. Асистує ключовому модулю ультраширік на 8 Мп та датчик глибини на 2 Мп.

Живити Realme 9i буде акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг зі швидкою зарядкою потужністю 18 Вт або 33 Вт. Очікуваний час виходу новинки – перший квартал 2022 року. Разом з нею компанія має представити Realme 9, Realme 9 Pro та Realme 9 Pro+ Max. Найбільш цікавою моделлю має стати Realme 9 Pro+ Max, який отримає чип Snapdragon 870 та AMOLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц.





ІНШІ НОВИНИ