OnePlus 10 Pro точно вийде раніше терміну

Сьогодні вранці Xiaomi нарешті офіційно оголосила дату презентації серії Xiaomi 12, яка відбудеться 28 грудня. Поки всі обговорюють цю тему, OnePlus також непомітно оголосила про випуск флагмана наступного покоління — OnePlus 10 Pro. Глава OnePlus та віце-президент Oppo Піт Лау на своїй сторінці у Weibo написав: «OnePlus 10 Pro, побачимось у січні».

Буде великим перебільшенням сказати, що це стало великою несподіванкою. І тут інсайдери мали рацію і поквапились. Вони першими повідомили, що компанія поспішить з анонсом нового покоління флагманів і представить їх в першому місяці наступного року. Щоправда, за їхньою інформацією, реліз OnePlus 10 Pro відбудеться тільки для Китаю, а на глобальному ринку новинка з’явиться із запізненням у два місяці.

Чутки вказують на те, що OnePlus 10 Pro оснастять платформою Snapdragon 8 Gen 1, вигнутим AMOLED-екраном діагоналлю 6,7 дюйма з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю QuadHD+, оперативною пам’яттю LPDDR5 до 12 Гб, ф5 акумулятором ємністю 5000 мАг зі швидкою зарядкою на 80 Вт і повинні запропонувати підтримку бездротової зарядки.

Для селфі запропонують модуль на 32-мегапікселі і на тильній стороні встановлять набір з трьох датчиків: 48 Мп + 50 Мп (надшиіик) + 8 Мп (телеоб’єктив, 3,3-кратний зум).





ІНШІ НОВИНИ