Samsung визначилася з датою презентації флагманів Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 – одна з найпомітніших лінійок смартфонів 2022 року, яка повинна повністю відповідати вимогам сьогоднішнього дня щодо того, якими повинні бути флагмани. Це настільки знакові компанії, що вона присвятить їм окремий захід. Втім, як завжди. На даний момент Samsung не поспішає повідомляти широку аудиторію, коли відбудеться анонс Galaxy S22. Але інсайдери знають дату проведення Unpacked.

Корейське видання Digital Daily повідомило про те, що прем’єра лінійки Galaxy S22 відбудеться 8 лютого, а наступного дня, 9 лютого, компанія почне приймати замовлення на новинки. Старт продажів запланований на 24 лютого. Джерелом цієї інформації ресурс називає представника Samsung, ім’я якого не озвучено.

Це означає, що цього року Samsung знову не стала обирати виставку MWC як майданчик для релізу. Але в Барселону компанія все ж таки приїде і покаже там пристрої зі своєї екосистеми Galaxy.

Нам залишається лише дочекатися, коли Samsung офіційно оголосить про час анонсу Galaxy S22. З огляду на те, що вихід чипа Exynos 2200 відклали, відкритим залишається питання про те, чи буде компанія дотримуватися своєї політики випускати флагмани у двох варіантах виконання апаратних платформ або цього року весь світ отримає флагмани тільки зі Snapdragon 8 Gen 1.





ІНШІ НОВИНИ