Характеристики Redmi Note 11 5G

Ще п’ять років тому доводилося переконувати, що серія Redmi Note підкуповує своїм набором характеристик за запропонований прайс. Тепер про це багато хто знає, хоча компанія і не завжди виправдовує високі очікування від сімейства Redmi Note. Наступного тижня на нас чекає прем’єра лінійки Redmi Note 11, яка налічуватиме п’ять моделей.

Один із мережевих інформаторів поділився інформацією про характеристики Redmi Note 11 5G. Йдеться саме про версію із підтримкою мереж п’ятого покоління. Буде ще одна 4G-модифікація, яка відрізнятиметься апаратною платформою та набором датчиків в основній камері.

Redmi Note 11 5G приписують процесор Snapdragon 690, 6/8 Гб оперативної пам’яті LPDDR4x, флеш-накопичувач UFS 2.2 місткістю 128 Гб та фронтальну камеру на 16-мегапікселів. На передній панелі встановили 120-герцову AMOLED-панель діагоналлю 6,6 дюйма роздільною здатністю FullHD+, а на тильній стороні набір із трьох сенсорів 108 Мп + 8 Мп + 2 Мп.

За автономність роботи Redmi Note 11 5G відповідатиме акумулятор ємністю 5000 мАг, який можна буде зарядити на потужності 67 Вт. Працювати новинка буде під керуванням MIUI 13 на базі Android 11. Судячи з характеристик, це аналог китайського Redmi Note 11 Pro, але з іншою апаратною платформою та трохи урізаною батареєю.





ІНШІ НОВИНИ